free website maker

Kynsistudio Your Nails sinua varten!

Meidän tavoitteemme on yhdistää kauneus, estetiikka ja terveys käsien ja jalkojen hoitoon. Meille on tärkeää, että kun tulet luoksemme, voit samanaikaisesti ratkaista ongelmasi saamalla pätevää apua ja hoitosuosituksia, ja tehdä samalla kauniin manikyyrin tai pedikyyrin, joka ottaa huomioon fysiologiset ja yksilölliset ominaisuutesi. Emme toimi mallin mukaan, mutta valitsemme ratkaisun jokaiselle asiakkaalle.

VARAA AIKASI JO TÄNÄÄN!

KÄSIHOIDOT

Mobirise

RAKENNEKYNNET

LUONNOLLISEN KAUNIIT RAKENNEKYNNET

Rakennekynnet tehdään UV- valokovetteisella, hajuttomalla ja myrkyttömällä menetelmällä, jonka pysyvyys perustuu toisiinsa liittyviin molekyyleihin, ei aggressiivisiin kemikaaleihin. Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia LCN- geelejä, joista löytyy jokaiselle asiakkaalle juuri hänelle sopiva vaihtoehto.

Kynnet tuntuvat ja näyttävät luonnollisilta. Voit itse valita kuinka pitkät tai lyhyet kynsistäsi haluat. Saat kynsiisi myös yksilöllisyyttä erilaisilla koristeilla ja väreillä.

Teemme rakennekynsiä muotin avulla, jolloin kynsien pituuden ja muodon rakentamiseen käytetään ainoastaan eri geelejä.

Mobirise

KORKEATASOISET TUOTTEET

Tarjoamme asiakkaille kattavan valikoiman korkeatasoisia saksalaisia LCN-tuotteita. LCN-tuotteet ovat miedosti tuoksuvia ja niiden valmistuksessa on poistettu eniten allergiaa aiheuttavat ainesosat.

BOOST GEL, Kokeile uutta menetelmää!

Erityiskoostumuksensa ansiosta Natural Nail Boost gel on joustava, ja estää halkeilun ohuesta kerroksesta huolimatta. Tämä ominaisuus on ainutlaatuinen, ja se on yksinomaan LCN- tutkijoiden kehittämä. Natural Nail Boost-geeliä ei poisteta. Sen voi antaa kasvaa pois ajan kanssa. NNB-menetelmä sopii:

 Asiakkaille, jotka haluavat kyntensä kasvavan
tasaisesti, vahvoina ja kauniina.

 Asiakkaille, joilla on ohuet, hauraat tai pehmeät kynnet.

 Asiakkaille, jotka haluavat suojata kyntensä
luonnollisella, hoidetulla tyylillä.

 Asiakkaille, joilla on uurteita kynsissä ja jotka
haluavat tasaisen ja nuorekkaan näköiset kynnet. 

Meiltä myös käsihoidot miehille, lue lisää!

Mobirise

SAKSALAINEN MANIKYYRI

Se sisältää mehiläisvahaa, silkkiä, porkkanaöljyä, proteenia ja D-pantenolia. Se on täydellinen kynsien toipumisen kannalta geelilakkauksen tai rakennekynsien poistamisen jälkeen. Saksalainen manikyyriestää kynsien taipumisen.

Hoito kestää noin 45 minuuttia. Hoidon jälkeen kynnet ja kynsinauhat näyttävät hoidetuilta ja kynsien kasvu kiihtyy. Vaikutus on havaittavissa heti ensimmäisen hoidon jälkeen.

Käytä kynsien vahausta enintään 2 kertaa kuukaudessa. 

Mobirise

PRINSESSAN HOIDOT

Kynnet hoidetaan, leikataan, jos tarpeellista ja lakataan sekä kuvioidaan.
Kuviointi tehdään joko piirtämällä tai lisäämällä valmiita koristeita, esimerkiksi timantteja.  Lopuksi kädet rasvataan.

Tule käymään, ota ystävättäresi tai sisaresi mukaan! 

Mobirise

PARAFIINIHOIDOT KÄSILLE

Mikä on parafiinihoito? Parafiinihoito on nopeasti saavuttanut valtaisan suosion ja tämä hoito perustuu hitaasti säteilevän matalan lämmön vaikutukseen ja soveltuu erityisesti käsi- ja jalkahoitoihin, mainiosti myös reumakäsien kuntoutukseen.

Syväkosteuttava ja ihoa ravitseva lämmin parafiini tehostaa huomattavasti hoitoaineiden imeytymistä sekä parantaa ihon aineenvaihduntaa, rentouttaa ja lievittää kipuja, häivyttää uurteita ja ryppyjä.

Hoidon lopputuloksena on pehmeä iso, joka myös näyttää terveemmältä ja huomattavasti nuoremmalta. Erityisen kosteuttava parafiinihoito soveltuu erinomaisesti käsien ja jalkojen talvihoidoksi ja on myös nopea ja mukava lisä muiden palveluiden yhteydessä. 

JALKAHOIDOT

Mobirise

VARPAIDEN KYNSIEN LEIKKAUS

Sisältää varpaiden kynsien leikkauksen, viilaamisen, kynsinauhojen siistimisen sekä tarvittaessa kynsien ohennuksen ja jalkojen rasvauksen.

Ota yhteyttä ja varaa aikasi jo tänään, joko itsellesi tai lahjaksi ystävälle. Vastaan mielelläni kysymyksiin joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Eläkeläisasiakkaat saavat varpaiden kynsien leikkauksen 30 € hintaan. 

Mobirise

JALKAHOITO

Jalkahoito on osa terveyden hoitoa.

Jalkojen ihoon ja kynsiin vaikuttavat useat sisäiset ja ulkoiset tekijät (mm. seisomatyö, perinnöllinen jalan malli, hikoilutaipumus tai harrastukset). Näin jalkojen hoitotarpeetkin vaihtelevat yksilöllisesti. Hoidon yhteydessä saat tarpeellista tietoa jalkojesi kunnosta sekä ohjausta kotihoitoon ja tuotevalintoihin.

Jalkahoito sisältää jalkakylvyn, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, kovettumien poiston, kuorinnan, hieronnan, ja rasvan.  

Mobirise

GEELILAKKAUKSET

Yhdysvaltalaisen Jessica tuotemerkin kehittämä GELeration antaa upean, kestävän lakan jopa 3 viikoksi. Lakkaus on yksinkertainen ja nopea tehdä, lopputulos on ohut ja kiiltävä. Varpaankynsissä lakkaus pysyy kauniina jopa 2 kuukautta!

Mobirise

SISÄÄNKASVANEET KYNNET

Sisäänkasvanut kynsi on syy hakeutua jalkahoitajan hoitoon!

Kun jalkahoitajan ammattia ei tunneta tai se ei kuulu terveydenhoidon piiriin, monet asiakkaat joutuvat turvautumaan koko kynnen poistoon, jotta kipu ja tulehdus saadaan loppumaan.

Kynsistudio Your Nails:issa saa kynnenoikaisuhoidot!

Teen kynnenoikaisut kumileikkien avulla. Se on helppo ja nopea laittaa ensikäynnillä, vaikka kynsivalli olisi tulehtunut.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluaisit saada lisää tietoa, niin ota yhteyttä! 

LISÄPALVELUT

Mobirise

LADIES-ILTA

Kynsistudio Your Nails tarjoaa asiakkailleen rentouttavia hetkiä kiireen keskellä!

Terveys heijastuu kynsien kuntoon. Kun kynsi on terve, se kiiltää kevyesti, ja sen pinta on sileä ja väri ruusuinen. Terve kynsi on joustava. Henkinen tasapaino sekä käsien ja sormien veren- ja lymfakierto vaikuttavat kynsien kuntoon. Terve kynsi kestää pienet iskut murtumatta. Kun kynsi on ehjä ja siisti, se ei myöskään repeydy tai raavi. 

Naisista noin kahdella kolmesta on kynsiongelmia, joihin kuuluvat hauraat kynnet, kuivat kynsinauhat ja uurteet kynnen pinnassa.

Anna kätesi ammattilaisen hoidettavaksi

Räätälöi itsellesi ja ystävillesi tai työporukalle ihana käsienhoitoilta! Esimerkiksi: Neljän-viiden tunnin ilta neljälle osallistujalle, klo 16–21. 

Täysihoito manikyyri (45€/hlö tai 180€/4 hlöä)
sis. muotoilu, käsien kylvetys, kuorinta, kynsinauhat, käsivoide, käsien hieronta ja kynsien lakkaus.

Perus manikyyri (30€/hlö tai 120€/4 hlöä)
sis. Kynsien muotoilu,kynsinauhojen hoito, käsivoide käsien hieronta ja kynsien lakkaus.

Saksalainen manikyyri (35€/hlö tai 140€/4 hlöä)
sis. perusmanikyyri

Geelilakkaus (50€/hlö tai 180€/4 hlöä)
(kestävä lakkaus) kestää jopa 4-5viikkoa

 Lisäksi tarjoan ladies-illan aikana:
- tuoteostoista illan aikana -10 %.
- illan aikana varatuista hoidoista -10 %, jotka toteutuvat 2 kk sisällä Ladies-illasta.

Illan kruunaa kuohuviinilasillinen jokaiselle osallistujalle!

Soita tai tule käymään ja varaa aika, saat unelmiesi kädet! 

Mobirise

MORSIAMEN KÄSIHOITO

Kukkakimppu ja vihkisormus kääntävät katseet morsiamen käsiin!
Julien kaunotar, hoidata kätesi ja kyntesi hääkuntoon.

Ota huomioon hoidot myös kaasoille, äideille, siskoille ja mummoille. 

Mobirise

MIEHILLE OMAT HOIDOT KÄSILLE

Hoidamme ja huollamme myös miesten kädet parhaaseen mahdolliseen kuntoon, iästä huolimatta!

Otathan yhteyttä ja varaa aikasi jo tänään, joko itsellesi tai lahjaksi ystävälle. Kysy rohkeasti lisää soittamalla tai lähettämällä sähköpostia!

Yhteystiedot

julia.pappila@gmail.com
045 200 4725

Varaa aika

ti – pe 10 – 17
la 10 – 13
su – ma suljettu